Grilla korv, halloumi eller annat gott över öppen eld. Perfekt för skogsturen, fisketuren eller helgäventyret. Långa handtag och räfflad insida. Levereras med praktisk skyddspåse.
Beskrivning
Tekniska detaljer
Grilla korv, halloumi eller annat gott över öppen eld. Perfekt för skogsturen, fisketuren eller helgäventyret. Långa handtag och räfflad insida. Levereras med praktisk skyddspåse.
Bli drottning eller kung vid öppna elden. Grilla enkelt godsaker som korv och burgare utan att sota ner dem med aska eller tappa ner dem i glöden. Järnet är tillverkat av aluminium som har en smältpunkt på 620 grader. Detta innebär att du inte ska ha järnet i elden längre än nödvändigt då kärnan i elden kan vara varmare än smältpunkten. Placera järnet på en lämplig plats i eldstaden och ta bort det från elden så fort du grillat klart!
Tvätta av järnet med vatten innan användning. För att minska risken för att maten bränns fast är det bra att bränna in järnet genom att fetta in det och sedan värma upp några gånger (inte nödvändigt men kan göra gott). Använd sedan rikligt med fett de första gångerna du använder det.
Gör rent järnet genom att skölja med varmt vatten, alternativt bara torka av med papper. Undvik alla typer av medel. Använd gärna arbetshandskar för att skydda händerna mot värme och smuts. Se därefter till att järnet är torrt innan du lägger ned det i skyddspåsen.
Nedan kan du se bilder på denna och liknande produkter fotograferat och delat i sociala medier av andra friluftsentusiaster!
Grilla korv, halloumi eller annat gott över öppen eld. Perfekt för skogsturen, fisketuren eller helgäventyret. Långa handtag och räfflad insida. Levereras med praktisk skyddspåse.
Bli drottning eller kung vid öppna elden. Grilla enkelt godsaker som korv och burgare utan att sota ner dem med aska eller tappa ner dem i glöden. Järnet är tillverkat av aluminium som har en smältpunkt på 620 grader. Detta innebär att du inte ska ha järnet i elden längre än nödvändigt då kärnan i elden kan vara varmare än smältpunkten. Placera järnet på en lämplig plats i eldstaden och ta bort det från elden så fort du grillat klart!
Tvätta av järnet med vatten innan användning. För att minska risken för att maten bränns fast är det bra att bränna in järnet genom att fetta in det och sedan värma upp några gånger (inte nödvändigt men kan göra gott). Använd sedan rikligt med fett de första gångerna du använder det.
Gör rent järnet genom att skölja med varmt vatten, alternativt bara torka av med papper. Undvik alla typer av medel. Använd gärna arbetshandskar för att skydda händerna mot värme och smuts. Se därefter till att järnet är torrt innan du lägger ned det i skyddspåsen.
Klicka på bilden för att se inlägget