Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        REA - kläder & utrustning »

        Halsdukar & buffar dam

        Söker du långa, härliga och varma halsdukar och sjalar av mjukaste ull? Eller mångsidiga, tekniska, smarta buffar i skön fleece? Då har du kommit rätt. Hos oss hittar du massor av halsdukar, sjalar, buffar, fuskpolos och halsvärmare som håller dig behagligt varm samtidigt som du kan röra dig fritt under aktivitet. Välj bland högkvalitetsmärken som bland annat Fjällräven och Woolpower.

        Halsdukar dam från Barbour

        Det finns många sätt att hålla hals, nacke och axlar varma. Ett sätt är att svepa in sig i en stor, härlig halsduk. För den som vill hitta en snygg accessoar som fulländar en genomtänkt outfit på väg till en höstmiddag har vi gott om exklusiva stickade alternativ, både långa tunna och tjockare, från bland annat Barbour. Barbour gör både enfärgade halsdukar och halsdukar i sina klassiska, traditionella rutiga mönster. Här hittar du riktigt slitstarka och tidlösa modeller i färger som blå, beige, grön, brun, grå och svart.

        Buffar dam - ett smart plagg för den aktive

        För den som sportar eller på annat sätt utövar en aktiv fritid är buffen ett bra alternativ eftersom den är bekväm, skyddande och håller sig på plats under aktivitet. Dessutom är den lätt att variera. Du kan till exempel använda den som en mössa, ett pannband eller en hjälmhuva, beroende på vad situationen kräver. Upptäck vårt breda sortiment av buffar i skön merinoull från bland annat Buff.

        Fördelar med en buff:

        • Värmer gott under sport och aktivitet
        • Tar liten plats i packningen
        • En buff i ull värmer även om den blir fuktig
        • Sitter där den ska och åker inte av
        • Mångsidig - den blir vad du gör den till
        • Skyddar dig mot vind, kyla, snö och sol
        • Vissa modeller kan agera som en nödlösning för förband vid en olycka

        Tips till den som gillar buffar

        Den som upptäckt hur skönt det är med en buff kanske även gillar idén med ett liknande upplägg för händerna. Upptäck våra sköna handledsvärmare i ull och fleece – svåra att vara utan om du en gång har testat.

        Läs mer

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress